Tehetséges fotósoknak segítek igazán profivá válni, hogy megéljenek a szenvedélyükből.

Akikkel már dolgoztam, és amilyen cégekhez akár te is bejuthatsz, ha alapos vagy:

Tanulóim mondták

2 hétig gondolkoztam előtte, hogy beiratkozzak-e a kurzusra. Aztán elmentem a személyes konzultációra, és Balázs rögtön meggyőzött. Engem elsősorban az üzleti része érdekelt a fotózásnak, és a modell instruálása, és azt kell mondjam, hogy maximálisan kimerítő válaszokat kaptam, rengeteg hasznos tanáccsal.
Tóth László
Csillogó szemekkel ültem a kanapén és olyan jó érzés volt, hogy olyat tanulok, ami maximálisan a hasznomra fog válni a későbbiekben. Úgy gondolom, hogy ez a kurzus egy nagyon jó befektetés volt saját magam fejlesztésére. Aki hosszútávon is piacképes tudást szeretne kapni, annak el kell mennie Balázs képzéseire!
Peszeki Dóra
Balázs nagyon figyel a részletekre, szimpatikus számomra az ügyfélközpontú szemlélet, manapság szerintem ez "hiánycikk" a fotósok között. Mindenképp megérte a képzést elvégeznem és őszintén ajánlom minden olyan fotósnak aki szeretné magasabb szintre emelni a fotós ismereteit. Köszönök mindent Balázs!
Hajnal László

Nem munka, szenvedély!

Néhány olyan kép, amelynek elkészítésére te is képes lehetsz!

Miben tudok segíteni?

Tanácsadás

Jelentkezz telefonos vagy személyes tanácsadásomra, ahol kifejezetten a te karrieredhez igazított tanácsokkal látlak el.

Képzések

A Headshot Academy képzésein elmondom, hogy építsd fel magad profi fotósként. Kattints ide, és nézd meg a képzéseket.

Oktatás

Blogposztjaimmal, Facebook élőimmel azon vagyok, hogy a lehető legtöbb információt tudjam megosztani veletek.

Ki az a "Tóth Balázs"?

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa. A fotózás iránti érdeklődése 12 éve kezdődött. 2016-ban, New Yorkban döntött úgy, hogy oktatni is szeretne. Ezt követően megalapította Budapesten a legmagasabb színvonalú, teltházzal működő képzését, a Headshot Academy-t.

Tóth Balázs

professzionális headshot fotós

FAQ

TÉNYLEG PROFI FOTÓS LEHETEK?

Igen, az összes képzésem aszerint dolgoztam ki, hogy valódi, kézzel fogható segítséget adjak. 

te is fejleszted még magad?

Igen, a fotózás a szenvedélyem, és napról napra igyekszem jobb lenni benne.

Miért kéne hinnem neked?

Javaslom, olvasd el az ajánlásokat, miket mondtak rólam azok, már tanultak tőlem. Világcégekkel, elismert magyar vállalkozásokkal dolgozom, sőt, visszatérő ügyfeleim.

Te mennyi költesz fejlesztésre?

Ez lehet meglep, de legalább annyit költök a tudásom fejlesztésére, mint a felszereléseimre. Milliókat fektettem már magamba.

te honnan tudsz ennyi mindent?

Nekem is volt mesterem, sőt most is sokat tanulok tőle.
A neve Peter Hurley, akinek később társfotósa is lettem, ami számomra egy álom beteljesülése volt.

Hogyan érdemes elkezdenünk?

Kezdjünk kicsiben, ha még nem tudod, mit szeretnél. Javaslom, hogy regisztrálj magadnak egy ajándék telefonos konzultációt kezdésnek!

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest, József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.