Fotózás, mint vállalkozás c. előadásom a 2017-es Photo Expo-n

A 2017-es Photo Expo-n tartottam ezt a rövid előadásom a Fotózás, mint vállalkozás címmel. Több nap is kevés lenne arra, hogy mélységében lefedjük ezt a témakört, nem hogy 20 perc. Megpróbáltam kiemelni azt a pár alap gondolatot és hasznos tippet, amelyet a saját karrierem során megtanultam és elősegítették a sikereimet fotósként.

Érdekes, hogy az előadás végén senki nem mert kérdezni, de utána vagy 20-an megrohamoztak. 🙂 Ez jellemző ránk magyarokra, pedig sok olyan kérdés is volt köztük, amire másoknak is hasznos lehetett volna a választ hallania. Pedig szerintem nincs olyan, hogy cikis kérdés! Nyugodtan merjetek kérdezni legközelebb!

Nézzétek el Áginak, hogy beleköhögött a felvételbe. Szegény még totál betegen is vállalta, hogy segít nekünk az expón, ezért ezúton is óriási köszönet neki!

Tóth Balázs

Tóth Balázs

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólam

Tóth Balázs vagyok, közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Korábbi tartalmak

Kövess Facebookon

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest

József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.