Hogyan tanultam meg a LED fotózást?

Az egyetlen megszegett fogadalom, aminek örülök!

Tudtam, hogy Peter Hurley, a világ legjobb headshot fotósa már LED-del fotózik, de én úgy voltam vele, hogy ugyanazt meg tudom csinálni a saját stúdióvaku készletemmel, amit ő a LED lámpáival csinál New Yorkban, csak sokkal kevesebb pénzt költök el rá.

A 4 stúdióvakum minden kiegészítőjével együtt fele annyiba került, mint Hurleynek csak a 4 LED lámpája.

Amikor kiutaztam hozzá New York-ba, akkor úgy indultam el, hogy megfogadtam, én biztos nem fogok ilyet venni. Nem akarok, felesleges, jól megleszek a meglévő vakuimmal.

Tudatosan próbáltam tréningelni magam, hogy ne essek kísértésbe, mert én ismerem magam, felszerelés mániás vagyok, mindig mindenből a legjobb kell.

Amikor bekapcsoltuk a Westcott Flex Kit lámpáit Hurley workshopjának első percében, és megláttam, hogy milyen fényt ad az arcra, akkor menthetetlenül beleszerettem! Csak úgy ámoltam látván, hogy azok a diákok, akik életükben először készítettek headshot fotókat, milyen hihetetlen minőséget tudnak produkálni ezekkel a LED fényekkel.

Rögtön tudtam, hogy ezt nekem meg kell vennem, úgyhogy már másnap megrendeltem a sajátomat belőle. Hiába fogadtam meg előre, láttam élőben, és elbuktam egy perc alatt.

Azóta is nagyon elégedett vagyok a döntésemmel, a LED fotózásnak számos előnye van, nézd meg micsoda!

Ha pedig többet szeretnél megtudni erről az izgalmas világról, nézd meg a képzésem! Ígérem a te fotós karriered is megváltoztatja majd! Különben is, mit veszíthetsz? Garanciát vállalok rá!

Tóth Balázs

Tóth Balázs

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólam

Tóth Balázs vagyok, közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Korábbi tartalmak

Kövess Facebookon

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest

József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.