LED fotózás előnyei

Amikor New Yorkba utaztam Peter Hurley workshopjára, megfogadtam nem veszek magamnak LED lámpát. Aztán láttam élőben, hogy milyen elképesztően jól lehet őket használni, és éreztem, hogy meg kell vegyem.

Utólag is igazolódott a döntésem, mert rengeteg előnye van a LED lámpás fotózásnak.

1. Sokkal kevesebb utómunka

Az utómunka a felére, de inkább a harmadára esett vissza. Annyira jól néznek ki a nyers képek alapból, hogy alig kell retusálni vele.

2. Élénk színű szemek

A LED lámpa összehúzza a pupillát, ami nagyon jól előhozza a szem színét. Ezt meg is tanítom a képzésemben, hogy hogyan tudod előhozni a szemek színét.

3. Kevesebb fotó kell

Az is nagy előnye a LED-es fotózásnak, hogy egy az egyben látom mit fogok fotózni. A stúdióvakukkal ez csak korlátozottan lehetséges. Nagyon sokat számít, hogy mennyire látod pontosan az adott alany arcvonásait, és nem kell olyan sok fotót csinálnom, mert látom mi fog jól állni neki.

4. Nem melegszik fel

A LED lámpa nem melegszik fel egyáltalán. Ez azért nagyon fontos, mert ha ott áll valaki öltöny-nyakkendőben, akkor hamar elkezd gyöngyözni a homloka.

5. Nem is annyira drága

Sokan azt mondják, hogy a LED megfizethetetlenül drága a fotózáshoz. Ez részben így van, de vannak olyan olcsóbb megoldások, amivel viszonylag jól lehet helyettesíteni a drága eszközöket.

+1. Megtanítalak!

Én a világ legjobb portréfotósától Peter Hurley-től tanultam a szakmát. Jól sikerült, a régióból egyedül meg is választott társfotósának. Te tőlem tanulhatsz, ami a sok-sok ezer elköltött dollárhoz, és a három évhez képest, amit a LED fotózás elsajátításába tettem, nem túl nagy idő.

Érdekel a képzés? Nem csodálom. Nézd meg a részleteket, ajándékkal is készültem!

Tóth Balázs

Tóth Balázs

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólam

Tóth Balázs vagyok, közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Korábbi tartalmak

Kövess Facebookon

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest

József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.