5 kifogás ami meggátol abban, hogy elsőrendű portréfotóssá válj

Valakinek vagy eredményei, vagy kifogásai vannak. Itt az ideje, hogy tisztázzuk a félreértéseket!

1, Nem tudom mivel szeretnék foglalkozni

Amikor kezdtem, nem azonnal headshottal akartam foglalkozni. Én is fotóztam esküvőt, mountain bike versenyt, virágokat, de ahogy dolgoztam rájöttem, hogy engem az arc ábrázolása érdekel igazán.

Lehet, hogy nem vagy még profi, de biztos vagyok benne, érzed már, hogy mihez van kedved. Ha tudod, hogy szeretsz embereket fotózni, akkor ne is keress tovább, ez a képzés neked való. Ez a legjobb képzés Magyarországon.

Rengeteg dolgot kapsz majd, mint a bőr retusálása, a fotós bizniszed menedzselése, a fények kezelése. Mindent megtanulsz, amire szükséged van.

2, Nincs időm most rá

Hányszor hallottam már ezt! Van most ez a nagyon fontos dolgom, de egy félév, egy év múlva tényleg belevágok majd!

Nem tudhatod hogy mennyi időd lesz később. Sőt mondok valamit, később sem lesz időd ezekre a dolgokra. A képzés ideje 14 hét, tudom ez sok idő, de ennyi idő minimum kell, hogy meg tudd tanulni a szakma alapjait. Ha jársz a tanfolyamra akkor kényszerítve vagy, hogy csak a fotózással foglalkozz, nincs mellébeszélés, lógás, csak kőkemény gyakorlat.

3, Eltörött a csuklóm

Ez az egyetlen elfogadható kifogás, amit eddig hallottam. Ha fizikailag nem vagy alkalmas állapotban azzal nem tudunk mit kezdeni, minden mást megoldunk!

4, Voltam korábban fotós képzésen, de nem volt jó

Előfordul, hogy az embernek rossz tapasztalatai vannak. Én is rengeteg képzésen voltam már. Hazai képzéseken és a világ legjobb headshot fotósának Peter Hurleynek a 2500 dolláros workshopjain is New Yorkban.

Ebben a képzésben mindenre lesz idő, mindenkire jut figyelem. Ne feledd! Ha nem tetszik a képzés, vagy nem azt kapod amire gondoltál, az első három hétben visszaadom a képzés árát!

5, Túl drága a képzés, inkább vázat veszek

Ez a legdrágább képzés az országban, de ez nem véletlen vagy így. Direkt rád szabtam ezt a tudásanyagot. Konkrétan pénztermelési lehetőséget fog jelenteni számodra, ha megcsinálod ezt a képzést. Gondolj arra, hogy annak a fotósnak, akit csak a technika emel a többi fényképész fölé, mennyire sérülékeny az üzlete! Engem bárhol kitennének a nagyvilágban, ismét fel tudnám építeni magam fotósként, mert jó képeket csinálok bármilyen fényről, gépről, emberről van szó!

AJÁNDÉKOKAT IS ADOK!

Két óra konzultációt 50 ezer forint értékben, ahol egyéni rád szabott tanácsokat kapsz

Ajándék headshot fotók 45000 forint értékben, amivel be tudod indítani majd a fotós karriered!

NE VÁRJ TOVÁBB! MÁR CSAK NÉHÁNY NAPOD MARADT, AZ ÁLMOD MEGVALÓSÍTÁSÁRA!!

Tóth Balázs

Tóth Balázs

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólam

Tóth Balázs vagyok, közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Korábbi tartalmak

Kövess Facebookon

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest

József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.