Honnan tudjam, hogy milyen Tethered kábel kell a gépemhez?

A Tethered Tools kábeleivel más élmény a fotózás. Jobb megoldás, jobb eredmény. Na de honnan tudjuk milyen kábel kell a gépünkhöz? Máris mondom!

Egy luxusautónál is minden kiegészítő drága, egy luxus kameránál is érdemes megvenni a jó minőségű kiegészítőket, hiszen csak luxus alkatrésszel lehet luxus minőséget elérni.

A Tethered Tools holnapján van egy link, ahol megtalálod, hogy pontosan milyen típusú csatlakozója van a te kamera vázadnak és ahhoz milyen kábel illik:

Hogy kezdj hozzá?

0. lépés: próbáld ki a géped a gyári kábellel, amit a dobozában találsz (ez általában nagyon rövid)

1. Ha nincs most sok pénzed, akkor vegyél egy 3-5 méteres USB hosszabbító kábelt (anya-apa végekkel), hogy ki tudd próbálni a kábeles fotózást

2. Ha USB 2.0-ás csatlakozójú géped van, akkor valószínűleg egy egyszerűbb kínai kábellel is el fog futni a program. De ha pénzért akarsz ügyfeleket fotózni, akkor nem érdemes kockáztatnod, vedd meg inkább a profi kábelt!

3. Ha USB 3.0-ás a géped, akkor mindenképpen érdemes profi kábelben gondolkoznod. Ne vegyél gagyit, mert nem fog jól működni! Rendeld meg a Tether Pro kábeled mielőbb, és ne nézz vissza! 🙂

Nincs is más teendőd, mint élvezni a profi fotózás élményét.

Hogyan használd a Tethered előnyeit? Mikor mutasd meg az ügyfélnek? Hogyan tedd az ügyfeled számára is élménnyé? A Tethered fotózásról szóló képzésemben mindent megtanítok neked!

Tóth Balázs

Tóth Balázs

Közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólam

Tóth Balázs vagyok, közgazdász diplomás headshot fotós és oktató, 2015 óta a világ legismertebb headshot fotósának, Peter Hurley-nek a társfotósa.

Korábbi tartalmak

Kövess Facebookon

hello@headshotacademy.com

+36 1 440 1977

1085 Budapest

József krt. 65.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.